-Vi håper rekordmange melder seg på UKM

ROCKET: Her er Blood Boil i aksjon under årets UKM

ROCKET: Her er Blood Boil i aksjon under årets UKM Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Påmeldingen til neste års UKM i Lofoten er i full gang og arrangøren håper på stor deltakelse.

DEL

UKM står for Ung Kultur møtes. UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der de skaper noe sammen. 
Her kan ungdommen vise fram det de brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

UKM har både en lokalmønstring, fylkesfestival og UKM-festivalen hvert år. For kommunene Vestvågøy, Flakstad, Moskenes og Vågan er det Qltura fritidsklubb på Leknes som arrangerer lokalmønstringen.
10. Februar er datoen for UKM i Lofoten 2018.
-I den forbindelse vil vi invitere alle i hele Lofoten mellom 13 og 20 år, som har et talent de vil vise fram, til å melde seg på. Det gjelder alt fra film, musikk, kunst, dans, og teater, opplyser Mathias Skjerpen i Qltura fritidsklubb.

I år ble lokalmønstringen holdt i lokalene til Qltura, men til neste år blir det i et større lokale.
– Vi lover at UKM 2018 blir arrangert i storsalen på Meieriet kultursenter. Vi ønsker å gjøre det lokale UKM så stort som mulig, slik at overgangen til fylkesmønstringen ikke blir for stor for dem som blir sendt videre, og for å gjøre UKM til det største årlige ungdomsarrangementet i Lofoten, slår Mathias fast.

Han håper flest mulig vil melde seg på.
-Påmeldingen har vært åpen i over en måned, og stenger 1. Februar. Vi håper rekordmange fra øst og vest vil delta på UKM 2018, sier Mathias Skjerpen.

HER melder du deg på.

Vinnerne fra lokalmønstringen går videre til fylkesfestivalen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken