Fritidsklubben får penger til å øke fiske-kunnskap: - Jeg er søkkimponert over Qltura som løfter dette prosjektet

Stortingskandidat: Kjell-Børge Freiberg er øverst på stortingslista til Nordland Frp og håper å få plass på Stortinget etter valget.

Stortingskandidat: Kjell-Børge Freiberg er øverst på stortingslista til Nordland Frp og håper å få plass på Stortinget etter valget. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Qltura fritidsklubb på Leknes får 30.000 kroner til sjømattiltaket QL FISK.

DEL

Fritidsklubben i Meieriet søkte om 94.000 kroner til sjømattiltaket QL FISK. Målet er at ungdom få et nærmere forhold til havet gjennom aktivitetskurs der ungdom skal lære om fiske, klima, forsøpling og filetering og tilberedning. Fiskeridepartementet støtter tiltakene med 30.000 kroner.

– Vi mener det er positivt at Qltura fritidsklubb ønsker å iverksette tiltak for å øke kunnskap og kompetanse om norsk sjømat og anbefaler at vi innvilger støtte til den delen av tiltaket som omhandler matlaging, heter det i en pressemelding.

– Bevisstgjøringa rundt verdien av sjømat er kjempeviktig. Spesielt sett i lys av de muligheter vi har som følge av fisken, men også det at vi har verdens beste mat i hagen vår. Jeg er søkkimponert over Qltura fritidsklubb som løfter dette prosjektet der sjømat settes i fokus. De 30.000 kronene som i dag bevilges til prosjektet fra Fiskeridepartementet ved Per Sandberg mener jeg absolutt er riktig og god bruk av penger. Og all honnør til kreative mennesker i Qltura fritidsklubb, sier førstekandidat Kjell-Børge Freiberg i Nordland Frp.

Fisk: Per Sandberg og fiskeridepartementet gir Qltura 30.000 kroner.

Fisk: Per Sandberg og fiskeridepartementet gir Qltura 30.000 kroner.

Artikkeltags