Nå kan du nominere kandidater til frivilligprisen og kulturprisen

Vet du om noen i Vågan som fortjener å bli hedret med en pris innenfor kultur eller frivillighet? Nå har du en måned på deg til å sende inn nominasjoner.

DEL

Frivilligprisen i Vågan skal gå til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som med sine ideer, innsats og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn.

- Prisen skal synliggjøre frivillighetens egenverdi og samfunnsverdi, gjennom å løfte fram gode eksempler på resultater av frivillig innsats, skriver Vågan kommune på sin nettsider.

Frivilligprisen i Vågan ble delt ut for første gang i januar i år. Det var Bjørn Tingvoll som mottok Vågan kommunes første frivilligpris, for sitt mangeårige engasjement i Kabelvåg IL Turn.

Les også: Vil hedre frivillige med pris: – Ting ordner seg ikke bare. Man må brette opp ermene og trø til

Kultur

Kulturprisen har som formål å tjene til inspirasjon for kulturarbeidere i Vågan kommune, og skal være en påskjønnelse og en oppmuntring for innsats til å berike kulturlivet i kommunen.

Tidligere i år ble Terje Brun tildelt kommunens kulturpris for mangeårig innsats innenfor kulturlivet i Vågan.

Fristen for å nominere kandidater til de to prisene er 31. oktober.

Spillemidler og tilskudd

I tillegg inviterer kulturavdelingen i kommunen lag og foreninger/andre til å søke tilskudd for 2019. Fristen for dette er 15. oktober.

Samme frist gjelder også for lag og foreninger som vil søke om spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags