- Foreslå kandidater til årets Frivilligpris og Kulturpris

Leder Roger Olsen i Vågan Frivilligsentral og leder Audhild Berthinussen i kultur og idrett i  Vågan kommune ber folk fremme forslag på kandidater til årets Frivilligpris og Kulturpris for 2019.

Leder Roger Olsen i Vågan Frivilligsentral og leder Audhild Berthinussen i kultur og idrett i Vågan kommune ber folk fremme forslag på kandidater til årets Frivilligpris og Kulturpris for 2019. Foto:

Vågan kommune har åpnet for at publikum nå kan sende inn forslag på kandidater til både Frivilligprisen og Kulturprisen for 2019.

DEL

Leder for kultur og idrett Audhild Berthinussen og leder Roger Olsen i Frivilligsentralen i Vågan sier det finnes rikelig med kandidater der ute i kommunen. Men at man er avhengig av at noen foreslår disse som kandidater til å være mottakere av årets priser.

- Ikke forutsett at det sikkert er mange andre som gjør det, men lever selv forslag på kandidater til enten en eller begge prisene, og send ved en begrunnelse. Dette siste er viktig for å vise at kandidaten har gjort seg fortjent til å bli nominert, men man behøver ikke skrive en hel avhandling.

Det er også mulig å levere flere forslag på kandidater, for man er ikke begrenset til kun å fremme ett forslag på hver pris, understreker de to koordinatorene for årets priser.

Fristen for å melde inn kandidater til Frivilligprisen og Kulturprisen er 31. oktober i år, og det må gjøres skriftlig på epost til adressen postmottak@vagan.kommune.no innen fristen.

Frivilligprisen ble første gang innstiftet og utdelt i fjor, mens Kulturprisen har vært utdelt siden 1988.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags