Kulturskolen mangler en pedagog, og har noen ledige elevplasser

Vågan kulturskole vil fortsatt holde til i øverste etasje her fra skolestart i høst inntil byggearbeidene ved Svolvær skole er ferdige.

Vågan kulturskole vil fortsatt holde til i øverste etasje her fra skolestart i høst inntil byggearbeidene ved Svolvær skole er ferdige. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rektor Simen Vangen ved Vågan kulturskole sier at man ennå ikke har besatt pedagogstillingen for messingblåsere.

DEL

Man har alle de ti pedagogene ellers på plass fra skolestart nå 21. august, men har fortsatt ubesatt den ene utlysingen for en messingpedagog, sier Vangen.

Nytt i år er at man skal over i nye lokaler, men dette har blitt forsinket. Oppstart av skoleåret skjer derfor i det tidligere bibliotekbygget i Vestfjordgata, inntil lokalene over svømmehallen ved Svolvær skole er klar etter ombygging til å ta imot kulturskolen.

Rektor Vangen sier at man har noen elevplasser ledige fortsatt, så her er det først til mølla.

De nye lokalene ved Svolvær skole skulle vært klare til innflytting allerede fra skolestart, men en del uventa tekniske avklaringer omkring lokalene måtte til før man er i gang med byggearbeidene, noe forsinket.

Musikkbinge

I dag står den kjente Musikkbingen utenfor Bibliotekbygget i Vestfjordgata, men den skal nå flyttes til området ved Solheimsveien, da inne på det tidligere området til «Skoletunet» ved Svolvær skole. Denne flytteprosessen for musikkbingen skal være sluttført slik at den tas i bruk fra 21. august, sier rektor Simen Vangen ved Vågan kulturskole til Lofotposten.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken