Trafikkulykke på E10

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet meldte like før klokken 14.00 tirsdag ettermiddag at det hadde skjedd ei trafikkulykke mellom tre kjøretøyer på E10 i Vaterfjorden, ved avkjøringen til Hammerstad Camping i Vågan kommune.

Politiet meldte at det var to semitrailere og en personbil som var involvert i trafikkulykka. Ingen personer ble skadd i ulykka.

Den ene traileren sto delvis i grøfta, og har tatt med seg en stor del av autovernet i området mot pollen.

– Personbilen som kom fra Svolvær, sakket farten og skulle kjøre inn til Hammerstad Camping, sier politibetjent Maichel Lind til Lofotposten rett etter uhellet.

Traileren bak vurderte det slik ifølge politiet at han ikke ville klare å stoppe i tide på det glatte føret, og la seg over i motsatt kjørefelt. Den andre semitraileren som kom i retning Svolvær kjørte da av Europaveien og ut i grøfta for å unngå en direkte frontkollisjon med møtende trailer. Dermed skadet han autovernet i 30 meters lengde, men han forhindret slik en frontkollisjonen, sier politibetjent Maichel Lind ved Svolvær politistasjon til Lofotposten.

– Ingen personer ble skadd i trafikkuhellet, sier Lind.

Det dannet seg lange køer på begge sider langs E10 i Vaterfjorden i Vågan, men et felt var åpent slik at man fikk sluppet trafikk fram puljevis fra begge sider etter ganske kort tid.

Det er ventet at mens man berger semitraileren opp fra grøfta, så vil E10 måtte stenge. Kabelvåg Auto er med bergingsbil på stedet nå.

Det er veldig glatt veibane langs E10 i dette området.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken