Tippemesterskapet: Guro eller Preben til London

Show: Før kampen blir det vist fram et spektakulært show på Wembley under FA-cupfinalen i mai, og blir det Guro eller Preben som gratis får bivåne dette? Arkivfoto

Show: Før kampen blir det vist fram et spektakulært show på Wembley under FA-cupfinalen i mai, og blir det Guro eller Preben som gratis får bivåne dette? Arkivfoto

Artikkelen er over 3 år gammel

Lofotpostens tippemesterskap har nådd finalen, og enten vinner Guro, eller så vinner Preben, for de to tipperne har satset ulikt i fem kamper.

DEL

Påsken er over, og det er vel overstått for Guros 16-årsdag også.

Onsdag satt Guro Håkstad opptatt med en ny heldagsprøve i 10. klasse ved Svolvær skole, mens Preben Fagerlid vaksinerte smolt på Framnessmolt i Brenna.

Men begge har levert kupongene sine innen fristen, kuponger som skal avgjøre hvem av de to som kommer gratis til FA-cupfinalen på Wembley lørdag den 27. mai i år.

Guro er faktisk søskenbarnet til Preben, så dette blir familie- og lokalderby i høyeste grad for de to unge vågaværingene i finalen i Lofotpostens tippemesterskap anno 2017.

Allerede i kamp to på Norsk Tipping sin kommende kupong lørdag kan det hele avgjøres, for her har Guro satset på at Chelsea enten vinner eller spiller uavgjort mot Tottenham, mens Preben mener Tottenham enten vinner, eller at kampen ender uavgjort.

Og i kamp syv der Huddersfield har hjemmebane mot Fulham, så har Guro satset dristig med enten hjemmeseier eller borteseier, mens Preben satser på hjemmeseier eller uavgjort. Spennende!

I kamp 8 på kupongen satser Guro også på hjemme- og borteseier mellom Nottingham Forest og Reading, mens Preben holder på seier til bortelaget Reading, eller uavgjort.

Preben Fagerlid mot Guro Håkstad i den avgjørende runden i Lofotpostens tippemesterskap.

Preben Fagerlid mot Guro Håkstad i den avgjørende runden i Lofotpostens tippemesterskap.

Og i kamp 9 har Preben en klar borteseier til Leeds mot hjemmelaget Burton Albion, mens Guro også der satser på enten hjemme- eller borteseier.

Eneste norske kampen på kupongen er kamp 1, og der har begge satset på hjemmeseier til Strømsgodset over Sandefjord.

I fem av kampene er det tippet ulikt av de to unge vågaværingene, så her venter nok en spent storfamilie på utfallet lørdag kveld.

I syv av kampene har de begge tippet likt, klar hjemmeseier.

Preben sier til Lofotposten at han tror mest på Guro. Og hun har et fortrinn, så ender de likt nå i finalen, så vinner hun med sine 11 mot hans 10 rette i semifinalen før påske. Men han måtte prøve og satset på Totteham mot Chelsea, så får vi se ...

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken