Gå til sidens hovedinnhold

Messesjefen etter endt helg: - Vi er kjempefornøyd!

Artikkelen er over 4 år gammel

Etter endt messe søndag ettermiddag sier messesjef Arne Walter Mørch seg storfornøyd med den tiende utgaven av LofotFishing.

– Spesielt fornøyd er vi med den nye hallen! Vi har fått noen tilbakemeldinger som går på at det var flere besøkende forrige messe. Det stemmer ikke, og føles bare sånn fordi vi har større hallplass, sier Walter Mørch, og legger til at det totalt har vært 4000 besøkende innom messehallene. Til sammenligning var det mellom 3500 og 4000 for to år siden.

Les også: Stort utbytte av LofotFishing

Fornøyde utstillere

Messesjefen har tatt en prat med utstillerne på de 140 standene, som også er fornøyd med årets LofotFishing.

– Det er allerede 40 av dem som har meldt seg på messa i 2019. Det betyr at de trives, og at de har utbytte av å være her. Noen selger mye, mens andre får kontakter. Felles for dem alle er at de sier at det handler om å synes, sier han, og legger til at også de besøkende er positive, og skryter av både profesjonalitet rundt messa og renhold.

Les også: Skolekorpset blåser messehallene rene og koker kaffe til flere tusen

Les også: Sennep med tang og tare

Alt etter planen

Videre forteller Walter Mørch at alt av logistikk har gått som smurt.

– De som har hatt ansvar for parkeringa har gjort en kjempejobb, og vi må takke Betong og Arealsenteret for det, som har rydda plass til oss.

Været har også vært på topp denne helga, men messesjefen er usikker på om det har vært til deres fordel eller ikke.

– Det har kanskje vært litt for fint. Mange er kanskje heller ute på havet, ler han, og legger til;

– Jeg og sjefen for VM i Skreifiske snakket om at vi skulle ha bytta helg. Men samtidig har vi besøkende fra hele Lofoten og fra Vesterålen som kommer kjørende, og det er finere kjøreforhold nå.

Ser framover

Messesjefen forteller at de allerede har begynte å se framover mot neste LofotFishing som går av stabelen i 2019.

– Vi har funnet ut at den nye hallen har bedre plass enn vi trodde, og at vi får plass til mellom 10 og 15 stander mer neste messe. Vi håper at LofotFishing kan bli enda større neste år.

Da håper Walter Mørch at de også kan sette opp flere fly i samarbeid med Widerøe.

– Noen av utstillerne måtte dra tidligere på søndag, på grunn av fullbooka fly. Men vi har hatt Widerøe på besøk, som forteller at det kan settes opp flere fly om to år, slik det ble gjort under VM forrige helg, sier han.

Kommentarer til denne saken