Medaljer og moro på NNM

Alle i NNM: Gruppebilde av alle deltakere i nordnorsk mesterskap i Steigen sist lørdag. Vågan taekwondo- og hapkidoklubb deltok med 20 utøvere, som er rekordmange for klubben i NNM.Alle foto: Privat

Alle i NNM: Gruppebilde av alle deltakere i nordnorsk mesterskap i Steigen sist lørdag. Vågan taekwondo- og hapkidoklubb deltok med 20 utøvere, som er rekordmange for klubben i NNM.Alle foto: Privat

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Sander Salamonsen fra Vågan Taekwondo & Hapkidoklubb ble nordnorsk mester.

DEL

Sander Salamonsen debuterte på stevne i klassen ungdom på nordnorsk mesterskap (NNM) i Steigen sist helg, og tok likevel så gull i sin klasse.
– Han var litt skeptisk til dette med å møte ukjente utøvere, men ble litt beroliget når han fant ut at han skulle gå første kamp mot klubbkamerat Jonas Jacobsen. Sander vant denne kampen og da roet kroppen seg, forteller klubbens master Stig Arne J. Gundersen, som også fungerte som dommer i løpet av NNM.
Den andre kampen ble spennende. Sander hentet inn to poeng i andre runde, og den tredje runden endte uavgjort og kampen kom til «golden point-finale», det vil si at første poeng vinner. Den tok Sander.
– Dette var skikkelig gøy og interessen for kamp spinner videre i framtiden, sier han.
Det rekordstore antallet utøvere, 20 barn, ungdommer og én junior fra Vågan Taekwondo & Hapkido klubb, møtte i mesterskapet utøvere fra Steigen og Harstad. Team Vågan ble coachet av klubbens trenere John Cato Paulsen og Bjørn Arne Paulsen, og Ragnhild Paulsen var utstyrssjef.
Juniorutøveren Fred-Levi Andersen, kjent fra TV-serien «Best i Mest» på NRK Super, tok sølvmedalje hjem til Svolvær.
– De andre ungdommene fra klubben viste god «fighterspirit» og gikk kamper på matta med høy iver og innsats. Barna gjorde også en super innsats i sine kamper. En super heiagjeng av foreldre som tok turen sammen med oss gjorde sitt til at det ble en flott tur med god stemning, sier Gundersen.
– Nå er det bare å se framover til neste mesterskap som blir senere i år. Som master og hovedinstruktør er det en glede å se at interessen for kamp og konkurranser stiger. Dette lover godt for framtiden i klubben. Vi håper at neste gang det er mesterskap i nord så stiller også Lofoten Taekwondo klubb på Leknes og Tangsoo Taekwondoklubb i Stamsund/Napp med utøvere.
 

Deltakere fra Vågan

Junior 15–17 år:
Fred-Levi Andersen
 

Ungdom 11–14 år:
Sander Salamonsen
Jonas Jacobsen
Alexander Jeremiassen
Stian Hambre Gunnarsen
Thommas Sørdal Olsen
 

Barn 8–10 år:
Øystein Aasnes Eriksen
Kristoffer Edvards
Johan J. Gundersen
Michael Jensen
William S. Jones
Harald Sørdal Olsen
Runar Paulsen
Benedicte Pedersen
Benjamin Saarheim
Alexander Sletten
Martin Olsen Smedvik
Sverre Steen
Henrik Pedersen
Sebastian Lie-Knutsen
 

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken