Bil med fire passasjerer i grøfta

De fire turistene var ved godt humør etter utforkjøringa, men selvfølgelig litt preget av det som hadde hendt etter utforkjøringa.

De fire turistene var ved godt humør etter utforkjøringa, men selvfølgelig litt preget av det som hadde hendt etter utforkjøringa. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

En bil med fire turister kjørte søndag formiddag i grøfta på Valbergsveien - FV 815, ved Smorten. Uhellet skjedde i en sving i en bakketopp.

I leiebilen var det fire unge menn fra Thailand som befant seg. De kom til Lofoten i går, og var på tur til Reine da uhellet inntraff.

Lofotpostens journalist på stedet, Ingvil Valberg, forteller at det gikk fint med alle sammen. De var ved godt humør, men selvfølgelig litt skjelven. Det er særdeles glatt på stedet, og de thailandske turistene var nok ikke vant med slike forhold. 

De fire turistene fikk hjelp av forbipasserende, og har fått husly av folk som bor i nærheten fram til de får redning som er ventet klokken 11.00.

Så fremt det ikke er skader på bilen, ser de fire mennene for seg å fortsette ferden mot Reine senere i dag.

Ole Johan Olsen bekrefter at turistene har kjørt videre rundt kl. 14.00. Han har sagt at de ikke må kjøre i mer enn 40 km/t. Da svarte turistene at de ikke skulle kjøre i mer enn 20. 

Les også: Fire førere tatt i fartskontroll på E10

Artikkeltags