Gå til sidens hovedinnhold

Ungdommen får æren for godt valgresultat for SV

Artikkelen er over 6 år gammel

Vestvågøy SV hadde som mål å beholde de to mandatene i kommunestyret de neste fire årene. Det klarte de og Ørjan Arntzen gir de unge medlemmene all æren for det gode valgresultatet.

Rundt bordet til SV var det meget god stemning etter at det ble klart at partiet fikk 5,6 prosent av stemmene og to mandater i kommunestyret.

-Kjempefornøyde

-Vi har hatt to kommunestyremedlemmer i denne perioden og satte oss om mål om samme antall i neste periode. Når vi nå klarte det målet så er det klart vi er fornøyde, sier en smørblid Ørjan Arntzen.

Stor jobb av de unge

Førstekandidaten på SV-lista er ikke i tvil om hvem som har hovedæren for det gode resultatet for partiet.

-Det er gjengen i Sosialistisk Ungdom som har dratt det yngste lasset og gjort en formidabel jobb. Først ved skolevalget og de har også bidratt veldig til det gode resultatet i dagens valg, sier Arntzen og ser bort på Vetle Sejerstad, Leona Wagner, Jenni Fagerås, Gjermund Haakestad, Magnus Jentoft og Hanna Hauan som alle er i SU.

-Artig at vi lykkes

-Det er så artig at vi lyktes så godt, er den samstemmige dommen rundt bordet.

-Vi som er litt eldre har fått inspirasjon fra de yngre, og det har båret frukter, legger Ørjan til.

Ørjan sier at håpet steg om nå målet da resultatet i skolevalget forelå.

-Etter en ned tur ved forrige skolevalg var det godt å være tilbake. Det ga oss en ekstra piff i sluttspurten av valgkampen, sier Arntsen.

Les også: Opp i prosent, ned i mandat

Forhandlinger

Han vil ikke si så mye om hvem de ønsker å samarbeide med de neste fire årene.

-Nå skal vi møte de andre partiene og så får vi se om vi skal gå i forhandlinger og med hvem vi skal forhandle med. Vi har i hvert fall gjort et godt valg, og det tar vi med oss videre, slår Ørjan Arntzen i Vestvågøy SV fast.

 

Kommentarer til denne saken