Slik blir været den første delen av uka

DEL

Mandag morgen og formiddag vil været i Lofoten være dominert av sørvestlig bris til liten kuling. Senere på dagen skal vinden minke til bris fra sør, ifølge meteorologen.

– Det kan se ut som at en svak front vil passere på ettermiddagen og kvelden. Den vil føre med seg noe nedbør. Temperaturen vil ligge på mellom 14 og 15 grader midt på dagen, forteller vakthavende meteorolog, Martin Granerød.

Tirsdag vil det også bli en del skyet vær, men hvis vi er heldige vil solen titte frem. Vinden vil blåse i bris styrke fra sør/sørvest, mens de mest utsatte områdene kan få vind opp i frisk bris. Også tirsdag vil temperaturen ligge mellom 14 og 15 grader.

– Onsdag ser det ut til at været blir bedre, med høyere temperaturer. Vinden vil blåse fra sørøst, som fører med seg mildere luft. Da kan det bli opp mot 18 grader, og lange perioder med sol, forteller Granerød.

Også første del av torsdag skal det bli pent vær med temperaturer opp mot 18 grader.

– Men på ettermiddagen kan det skye til. Varselet er imidlertid så langt frem i tid at det kan komme både senere eller tidligere. Kort oppsummert blir det skiftende vær denne uka, så det gjelder å bruke dagene med pent vær godt, oppsummerer meteorologen.

Artikkeltags