Flere biler av veien

Is på veien og vanskelige kjøreforhold har skapt trafikale problemer.

DEL

Tirsdag kveld var det en utforkjøring i Gjerstadbrekka og en på Gimsøya. Operasjonsleder ved politiet i Nordland, Kjetil Kaalaas, forteller at det har vært mange utforkjøringer og dårlige kjøreforhold i hele distriktet. Politiet har derfor ikke hatt mulighet til å sende ut patruljer til alle utforkjøringene.

- Det har vært dårlige forhold på veiene i hele distriktet. Det har vært dårlige kjøreforhold i hele dag og det har vært mye trafikale problemer. Heldigvis har det ikke vært noen personskader så langt, sier han.

– Bilistene må være spesielt oppmerksomme der hvor det har kommet nedbør som fryser på. Det er fortsatt tidlig i sesongen, og folk er ikke blitt vant. Derfor er det enda mer grunn til å være spesielt oppmerksom, sier han.

Tidligere i dag var det også en lastebil som kjørte seg fast utenfor veien ved Vestpollen i Vågan.

Trafikkoperatør Fredrik Niland hos Vegtrafikksentralen, sier de har fått informasjon om at det har vært glatt enkelte steder på E 10.

– Det er ikke spesielt krevende forhold. Det er enkelte steder hvor det har slått om til mildvær, som har frosset til is på bakken, sier han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken