Skoleelever laget aktivitetsuke: – Tusen takk for en kjempeartig uke!

TAKK: Magnus er kjempefornøyd med uka som Andrine og hennes medelever ved idrettsfag har arrangert.

TAKK: Magnus er kjempefornøyd med uka som Andrine og hennes medelever ved idrettsfag har arrangert. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I uke 37 inviterte elevene ved idrettsfag til aktivitetsuke, og det ble en stor suksess.

DEL

Det er en lang tradisjon at elevene ved idrettsfag ved Vest-Lofoten videregående skole inviterer funksjonshemma til en aktivitetsuke der de får bryne seg på ulike aktiviteter.

– Elevene har ansvaret for det pedagogiske opplegget denne uken, og de sørger også for lunsj. Vi gjør dette for å gi noe igjen til samfunnet og det er også lærerikt for elevene, sier faglærer Tina Jørgensen.

Andrine Andreassen Dåbakk er en av elevene ved som har arrangert aktivitetsuka, og hun er enig med læreren.

– Vi har delt oss inn i fire grupper som har vært sitt ansvarsområde. Vi har lært masse underveis, og vi har måtte ha gjort mange endringer i programmet underveis. Det har gitt oss noen svært så lærerike utfordringer, sier Andrine som forteller at restaurant og matfag har stått for maten.

Da Lofotposten er på besøk i Lofothallen er stolleken i full gang.

– Vi skulle egentlig ha «Mesternes mester», men mange var så slitne, at de heller ville ha stolleken, og da ble det sånn, sier Andrine i det Magnus kommer bort til oss. Han er nettopp slått ut av stolleken, uten at det gjør han så mye.

-Vi har hatt det så artig denne uka. Vi har spilt fotball, gått turer, spilt bowling og vært på båttur. Vi har også fått veldig god mat. I kveld skal vi ha stor fest, og det gleder jeg meg til, sier Magnus før han ser opp på Andrine.

-Det er veldig snilt at dere lager det til så flott for oss. Tusen takk for en flott uke, sier en kjempefornøyd Magnus og gir Andrine en god klem.

– Det er så bra at dere har kost dere, for vi har også hatt en herlig uke, kommer det fra Andrine.

Mens vi har pratet har stolleken gått sin gang, og finalen er i gang. Ole Henrik og Benjamin lurer på hverandre, men når musikken stopper er det Benjamin som sikrer seg stolen og seieren.

– Lett match, gliser han og viser seierstegn.

Senere på kvelden kunne alle vise seierstegn for det vanket premier på alle som hadde deltatt.

Artikkeltags