Gå til sidens hovedinnhold

Vesteråling vant to millioner: – Går det an

En 51 år gammel mann fra Bø i Nordland gikk tirsdag morgen om bord på et lastefartøy for å jobbe til over nyttår. Tidligere samme morgen hadde mannen kjøpt en Extra-kupong på mobilen.

-Denne kupongen sørget for at han senere på kvelden var 2 millioner kroner rikere enn da han steg om bord, opplyser Norsk Tipping på sine hjemmesider

Uten familien i jula

51-åringen ble tirsdag 8. desember trukket ut som Extra-kandidat og under TV-trekningen samme kveld, klatret han rett til topps og sikret seg førstepremien på hele 2 millioner kroner. Den intetanende millionæren satt alene på lugaren da Norsk Tipping ringte ham.

– Å, herregud. Å, herregud. Går det an, var mannens første reaksjon da han fikk servert vinnerbeskjeden av Norsk Tipping.

Det ble mye for den rolige nordlands-mannen, som til tider var svært stille i den andre enden mens han forsøkte å samle seg.

– Det var vanskelig å dra i dag tidlig. Jeg har familie hjemme som blir uten meg i jula, forklarer vinneren som gledet seg til å ringe hjem med gode nyheter.

Mannen fra Bø spiller ofte Extra og har på det meste vunnet 9 000 kroner.

– Pengene kommer jeg til å dele med familien og å bruke på renovasjon av huset – det har stått lenge på vent. Kanskje blir det ny bil etter hvert, svarer mannen på spørsmål fra Norsk Tipping om hva premien skal gå til.

– Det første jeg skal gjøre nå er å se Extra-trekningen på nett-TV og sjekke Norsk Tipping-appen. Så skal jeg ringe de der hjemme, avslutter mannen, som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Kommentarer til denne saken