Gå til sidens hovedinnhold

Venter toppforfattere til Vestvågøy bibliotek

Artikkelen er over 5 år gammel

Vestvågøy bibliotek inviterer til forfatterfest på datoen da Meieriet kultursenter egentlig skulle ha åpnet; lørdag 28. oktober.

Som Lofotposten tidligere har skrevet , er innflyttingen utsatt til midten av desember; mens selve åpningsarrangementet ikke avvikles før våren 2017.

Men biblioteket har fått flere store forfattere på bookinglista, og lover fest. Meieri-åpning eller ei.

– 28. oktober strømmer det til på med sore navn til den litterære salongen MED ANDRE ORD, denne gang på Sans & Samling på Leknes, går det fram av en pressemelding fra biblioteket.

Hit kommer Vigdis Hjorth, Jens M. Johansson, Levi Henriksen og Ida Hegazi Høyer.

– Hjorth og Johansson er begge bokaktuelle med strålende kritikker denne høsten. Høyer og Henriksen må på sin side regnes blant våre aller mest aktuelle og interessante samtidsforfattere, meldes det.

Som Lofotposten har skrevet tidligere, har biblioteket fått lesere til å stille opp i en lesergruppe, som skal intervjue forfatterne. Medlemmene i gruppen er nå i gang med å lese, diskutere og forberede seg til arrangementet.

Allerede i mai ble det klart at Hjorth kommer. Det samme ble Høyer.

Lesergruppen er: Vivian Bruun, Anka Benonisen, Ørjan Arntzen, Nils Kaltenborn, Randi Kvernøy, Ragnhild Angelsen, Asbjørn Sjølie og Tinde Ehrstedt.

Kommentarer til denne saken