Sendte vennlig stikk til uheldig kollega som brakk låret

De to rådgiverne Cato Hansen og Trine-Lise Nyvoll Larsen har laget et fiks-ferdig forløp for sin gode venn Angelsen.

De to rådgiverne Cato Hansen og Trine-Lise Nyvoll Larsen har laget et fiks-ferdig forløp for sin gode venn Angelsen. Foto:

DEL

Fredag 31. mai skrev Lofotposten om sykkelulykken til Villy Angelsen. Onsdagen før var han uheldig da han skulle sykle hjem fra jobb. Resultat ble lårbeinsbrudd.

Angelsen er administrerende kontrollør i Vestvågøy kommune, og i fredagens nyhetsbrev kommer det frem at kollegaene i kommunen har laget et «pakkeforløp» for sin kollega.

Tegningen viser Angelsens ferd fra jobb på sykkel, til han faller og skader seg, blir hentet av ambulanse og lagt inn på sykehus hvor han opereres. Deretter viser pilen veien til hans hjem, før han omsider kommer i mål – på jobb igjen.

I nyhetsbrevet heter det at Angelsen er kjent i Vestvågøy kommune for sin forkjærlighet for gode prosesser, plansjer, tankekart og ikke minst godt gjennomarbeidede regimer rundt alskens pakkeforløp.

– Nå har han selv behov for et velregissert forløp, slik at han kan komme seg på bena igjen så raskt som mulig etter en stygg sykkelvelt som medførte en brukket lårhals, skriver kommunen i nyhetsbrevet.

Det er de to rådgiverne Cato Hansen og Trine-Lyse Nyvoll som står bak stuntet.

– Men ikke uten en viss angst og beven, for det ligger i sakens natur at dette er noe de vil måtte regne med en revansj på, i tillegg til at det planlagte forløpet vil bli faglig evaluert særdeles grundig av hovedpersonen. Men det blir først når Angelsen kommer seg på føttene igjen. Kolleger på og utenfor rådhuset hilser så mye til en hyggelig, men akk så uheldig kollega, og han ønskes ei fin pinsehelg og rask bedring.

Artikkeltags