Innviet grillhytta: – Det var artig å se hvordan de koste seg

GRILLKOS. Beboerne ved sykehjemmet koste seg.

GRILLKOS. Beboerne ved sykehjemmet koste seg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag kunne beboerne ved Vestvågøy sykehjem kose seg med grillmat etter at fått nødvendig utstyr til grillhytta.

DEL

Personskadeforbundet LTN er en organisasjon for alle som har fått livet endret på grunn av skade. Det er også en aktiv forening som tenker litt utenfor det som er foreningens hovedmål.

Foreningen har samlet inn penger til blant annet en grillhytte ved Lekneshagen Bofellesskap og støttet opp om andre tiltak.

I vår gikk leder Leif Helge Hansen ut å ba om penger til et nytt formål.

– For noen år siden fikk Vestvågøy sykehjem en grillhytte i gave fra Aasberg Bøe. Det hadde ikke nødvendig utstyr til grilling og derfor tok vi initiativ til en kronerulling. Målet var å samle inn 14.000, og det målet nådde vi nesten, sier Hansen.

Da kronerullingen var over var det kommet inn 14.000 kroner.

– Vi har fått penger fra lag og foreninger. Vi har også fått mange bidrag fra privatpersoner og støtte fra bedrifter. For disse pengene har vi kjøpt inn grill, putekasser, møbler, gassovn og fått satt opp lys i grillhytta. Vi syntes det ble veldig bra, forteller han.

Tirsdag fikk beboerne ved sykehjemmet ta det nye utstyret i bruk.

– Sammen med de ansatte og andre frivillige laget vi til en grillfest, og det var artig å så hvordan de eldre koste seg med god mat i det gode været. Det har vært en del arbeid med å få dette til, men når vi så hvor glad de bedre ble så var det verdt det, mener Hansen.

Artikkeltags