Nina overtar for Ari Behn

Artikkelen er over 5 år gammel

Ari Behn har meldt avbud som manusforfatter for sagaspel 2016. Han erstattes av Nina Eriksdatter fra Gravdal.

DEL

BORG: Stiftelsen Sagaspelet Lofotr sitt formål er å produsere og videreutvikle et sagaspill i kommunen av høy kunstnerisk kvalitet, samt å dyktiggjøre og videreutvikle de mange lokale medspillerne til sagaspillet.

Ari meldte avbud

Ari Behn som sa ja til å være manusforfatter for neste  års sagaspel meldte på nyåret avbud som manusforfatter til nytt sagaspel. Nå er den en lokal dame som overtar.
–Etter flere sonderinger i løpet av året har nå styrets lyktes i å engasjere en ung lokal og dyktig manusforfatter, Nina Eriksdatter fra Gravdal. Hun har mange spennende forslag til hvordan spelet kan gjennomføres. Manus skal utvikles sammen med filmskaper Gisle Melhus fra Stamsund, heter det i en pressemelding.

Kjendis

Det blir kjente fjes under årets Sagaspel.
–Med seg på laget har de og skuespilleren Kristofer Hivju blant annet kjent fra Game of Thrones. Komponisten Kjell Braaten vil lage ny musikk til spelet, opplyses det i pressemeldingen.
Vikingefestivalen i august har vokst mye de siste årene og er nå blitt så omfattende og ressurskrevende at det er vanskelig å arrangere et sagaspel samtidig. Sagaspelet vil derfor bli et eget arrangement som avvikles på forsommeren 2016.

Alle er velkomne

Årsmøtet 2015 for Stiftelsen Sagaspelet Lofotr avvikles på Borgtun Kro onsdag 4. mars.
-Teamet som skal utvikle spelet kommer til å bli ytterligere presentert på årsmøtet, og noen av dem kommer til å være til stede. Dette er et åpnet årsmøte og alle interesserte er hjertelig velkomne, heter det i pressemeldingen fra Sagaspelet Loftr.

LES OGSÅ: Ari Behn blir vikingforfatter

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags