Nå kommer Ferie for alle i vinterversjon - og du kan hjelpe til!

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Når Vestvågøy Røde Kors skal arrangerer Ferie For Alle VINTER for første gang, trengs hjelp fra lokalbefolkninga.

DEL

- Stadig flere barn i Norge vokser opp i familier som har lav inntekt og strever økonomisk. Disse barna kan ofte ikke delta på de samme fritidsaktivitetene som klassekameratene, og de har kanskje ingen ferieturer å snakke om etter ferien. Røde Kors tilbyr gratis ferietilbud til disse familiene, skriver foreningen i ei pressemelding.

Vestvågøy Røde Kors har siden 2011 arrangert Ferie For Alle hver sommer.

- Siden det er første gang vi arrangerer dette på vinteren har vi en liten utfordring. For vi ønsker selvfølgelig å kunne tilby våre vinterferiegjester flotte skiturer – det er jo en viktig del av det å ha en fin vinterferie! heter det fra Røde Kors som ønsker å få lånt turski med sko og staver.

- Vi har bedt alle feriegjestene som har fått plass om å melde inn sin høyde og skostørrelse, slik at vi kan ordne med utstyr som passer. Vi har fått en del ski inn på Bruktbutikken, men vi trenger fortsatt en hel del mer – både til barn og voksne. Hvis noe utstyr skulle bli skadet, tar vi det fulle ansvaret erstatter selvfølgelig dette, skriver Røde Kors i pressemeldinga.

Hvis folk har noe å låne bort, kan de ta kontakt med vår frivillighetskoordinator Eirik Hjulstad Iversen:eirik.iversen@redcross.no.

Les også: Alt klart for «Ferie for alle»


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken