Qltura har våknet etter vinteren

BLI MED: Camilla Indrevoll og Brit Aune oppfordrer ungdommen til å melde seg på de nye aktivitetene ved Qltura fritidsklubb. Foto: Kai Nikolaisen

BLI MED: Camilla Indrevoll og Brit Aune oppfordrer ungdommen til å melde seg på de nye aktivitetene ved Qltura fritidsklubb. Foto: Kai Nikolaisen

Artikkelen er over 4 år gammel

Fritidsklubben Qltura er nå for alvor våknet av vinterdvalen og arrangerer tre helt nye og gratis aktiviteter i neste uke.

DEL

Ungdomsarbeiderne Brit Aune og Camilla Indrevoll ved Qltura Fritidsklubb er klar på at de nå er våknet etter vinterdvalen.

Full trøkk!

-Vi har lenge hatt en ønske om et samarbeid om aktiviteter med lokale lag og foreninger og det har vi nå fått til. Fra neste uke blir det full trøkk, sier de to.

De har lagt vekt på ulike aktiviteter.

-Vi skal være et sted for alle ungdommer fra 13 til 18 år som alle har ulike interesser og vi synes vi har et spennende program, sier Brit Aune.

Les også: Underholdende juleverksted på Qltura

Husflid

Tirsdag 15. mars kommer det folk fra Vestvågøy Husflidslag til fritidsklubben i Meieriet.

-De vil lære ungdommen å lage pannebånd og sitteunderlag av saueskinn. Det er en ny type aktivitet vi aldri har hatt før, sier Aune.

-Det er noen som har spurt om slike aktiviteter og det kanskje flere som har lyst til å prøve noe de ikke gjør til vanlig, legger hun til.

Klatring og trening

Onsdag 16. mars er aktivitetene lagt til Lofothallen.

-I samarbeid med klatreklubben inviterer vi til en klatredag i Lofothallen. Her kan alle som har lyst til å være med melde seg på, sier Camilla og Brit.

Torsdag er det på Trivsel aktiviteten skjer.

-Daniel Andreassen legger opp til en times trening som han lover er lagt opp på en artig måte, sier Brit.

Les også: Spiller inn Ep

-Meld dere på!

De to ungdomsarbeiderne sier at alle aktivitetene er gratis.

-Det koster ingenting, men vi må ha påmelding. Det gjelder alle aktivitetene.Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Til klatreaktiviteten er det allerede seks påmeldte. Påmelding skjer til Qltura eller via vår Facebook-side. Her finnes også mer informasjon om aktivitetene, sier Brit Aune som lover flere aktiviteter utover våren.

-Det er bare å følge med på vår Facebook-side, avslutter Brit Aune og Camilla Indrevoll ved Qltura fritidsklubb.

Les også: Ungdomklsubben qltura åpner på Meieriet

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags