Mye på programmet for Den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken: Gjennom høsten gir Den kulturelle spaserstokken billetter til seniorer til flere kulturelle arrangement på Meieriet og et i Lofothallen.

Den kulturelle spaserstokken: Gjennom høsten gir Den kulturelle spaserstokken billetter til seniorer til flere kulturelle arrangement på Meieriet og et i Lofothallen. Foto:

DEL

I høst inviteres seniorer i Vestvågøy kommune på en rekke kulturelle arrangement gjennom Den kulturelle spaserstokken.

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. Tiltaket er i regi av Nordland fylkeskommune og startet i 2007.

Den kulturelle spaserstokken gir billetter til seniorer til flere forskjellige arrangement på Meieriet og et i Lofothallen. De kan se teater, konserter og Med Andre Ord på biblioteket.

Høstprogrammet fylles opp av blant annet Susanne Lundeng Trio, Eidsvåg og Dagsland, Nordland Teater: Narvik og Hanne Krogh &tre tenorer.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags