Borte trøblete, hjemme best!

JUBEL: Leknes jubler etter seier 29-21 mot Bardu.Foto: Eirik Eidissen

JUBEL: Leknes jubler etter seier 29-21 mot Bardu.Foto: Eirik Eidissen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Leknes-damene framstår som natt og dag borte og hjemme så langt i sesongen.

DEL

Seier hjemme mot Stokmarknes i sesongåpningen. Tap borte mot Rognan. Stortap borte mot Junkeren. Og i helgen seier hjemme mot Bardu – komfortabelt 29-21.

Det i en kamp som i realiteten ble avgjort i en femminuttersperiode mot slutten av første omgang. Da spilte Leknes meget godt både framover og i forsvar. Da ble 12-10 til 17-10.

Stod fram

Kampfakta

Leknes-Bardu 29-21 (19-12)

Lekneshallen

3.-divisjon håndball damer

Mål Leknes: Josefine Jensen 7, Vilde Evjen 6, Randi Andreassen 5, Amalie Evjen 5, Marthe Tangstad 5, Nora Sørensen 1

Mestscorende Bardu: Sofie Mæhre 7

Utvisninger: Leknes 1x2 minutter, Bardu 1x2 minutter

Dommere: Hugo Jacobsen/Svein Rist, Lødingen IL

Tilskuere: 175

En etter en stod spillerne fram og tok ansvar. Josefine Jensen, Vilde Evjen, Randi Andreassen, Amalie Evjen, Marthe Tangstad, for å nevne noen. Målvaktene Lena Skoglund og Ann-Carin Hansen viste også at de har tatt steg framover siden sist. Den tøffe treningsperioden på seks uker viste seg å ha båret frukter.

Seieren førte Leknes forbi Harstad/Landsås på tabellen og opp på like mange poeng som Bardu på fjerdeplass. Bare målforskjellen skiller.

– Artig!

– Dette er bare veldig artig! Vi gjorde noen tellefeil i forsvar og hadde downperioder i kampen, men alt i alt er dette bra. Vi gjør mye bra i denne kampen og viser at vi er i framgang. Nå skal vi slå Stokmarknes borte om to uker, og etter jul skal vi ta revansje mot Rognan og Junkeren! Vi kan enda bedre enn det vi viste mot Bardu i dag, det fortalte treningskampen mot Gravdal G16 oss, sier Josefine Jensen.

– Enig, vi har enda mer å gå på spillemessig. Og vi må kommunisere mer og bedre på banen enn vi gjorde i dag. Overgangene satt, det var artig! Melder Randi Andreassen som er klar på at Leknes har hevet seg i forhold til de tre første kampene.

Litt rotete

– Litt rotete i perioder, men alt i alt godkjent. Jeg er fornøyd. Jentene står på, og laget er i framgang. I perioder er tempoet godt og vi spiller god håndball, sier Leknes-trener Curt Jensen.

175 tilskuere så Leknes banke Bardu med sju mål. Enda flere bør være på plass i Lekneshallen på nyåret når flere hjemmekamper står for tur. Det var tidvis gøy i storstua søndag.

Les også: - Der og da så det ikke pent ut, og ambulanse ble tilkalt

Les også: Tap etter tap for Leknesdamene i helgen

Les også: Fikk en jubelåpning på sesongen: - Vi backet hverandre hele veien, og gjorde hundre og ti prosent innsats

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags