Kommunen gir bort stoler og bøker

STOLER: Vaktmester og trykkeriansvarlig, Ole Martin Romuld med stolene som gir bort.

STOLER: Vaktmester og trykkeriansvarlig, Ole Martin Romuld med stolene som gir bort. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vestvågøy kommune tilbyr nå stoler og bøker helt gratis til de som vil ha.

DEL

I forbindelse med vårryddingen på rådhuset på Leknes, har det dukket fram litt av hvert. Kommunen gir nå bord både stoler og bøker.

– Jeg har jo egentlig ikke lyst til å kaste dem, men samtidig kan vi ikke ta vare på alt. Vi prøver derfor av miljø- og gjenbrukshensyn å by de fram til de som kunne være interessert. Ta kontakt med kommunens servicetorg hvis du vil ha en eller flere stoler, sier vaktmester og trykkeriansvarlig, Ole Martin Romuld, i nyhetsbrevet fra Vestvågøy kommune.

Gratis bøker

Vårryddingen på rådhuset gjør også at kommunen står med et stort antall bøker, som de heller vil at folk skal ta hjem å lese, framfor at de skal fortsette å lagre dem.

– Dette er ulike titler, og vi gjør det nå så enkelt at det blir etablert et gratis-bord i foajeen på rådhuset. Der kan både ansatte og alle andre som måtte ønske det, forsyne seg. Vi stiller kun en betingelse: rådhusansatte kan ta med seg bøker på tur ut av rådhuset, ikke på tur inn, opplyses det også i nyhetsbrevet.

Kommunen opplyser at de står med et betydelig antall bygdebøker for Borge og Valberg som selges til en svært redusert pris.

Artikkeltags