Gjensidig kjærlighet mellom "Rikingan" og Lofoten

Danser seg til galla: Liss Holmstad (i midten) og resten av Vestvågøy Swingklubb ønsker alle danseglade velkommen til dansegalla på Leknes.Foto: Arkiv

Danser seg til galla: Liss Holmstad (i midten) og resten av Vestvågøy Swingklubb ønsker alle danseglade velkommen til dansegalla på Leknes.Foto: Arkiv

Artikkelen er over 5 år gammel

Det nærmer seg årets dansegalla på Leknes.

DEL

For 23. gang arrangerer Vestvågøy Swingklubb dansegalla på Leknes. I år spiller «husbandet» Rikingan og Steinar Engelbrektson med gjestende Sissel.
– Det er en liten overraskelse. Det blir egentlig tre band eller artister som skal spille. Steinar og Sissel synger litt i lag, og litt alene hver for seg, sier leder Liss Holmstad i dansegallakomiteen i Vestvågøy Swingklubb.
Steinar Engelbrektson har spilt på Lofoten countryfestival på Leknes tidligere, men aldri vært med på dansegallaen på Leknes.
Det har imidlertid dansebandet Rikingan.
– De er vårt husband. De har vært på vår galla i mange år, og de var også på vårt jubileum. Folk i Lofoten er begeistret for dem, og de er begeistret for Leknes, sier Holmstad.
Klubben selger 500 billetter til dansekvelden i Lekneshallen 18. april.
Tilreisende kan booke plass med sine bobiler og campingvogner utenfor ungdomshuset U.L. Ørnen på Leknes, der de har tilgang på strøm og andre fasiliteter.
– Det er plasser igjen, sier Holmstad.
Det vil også være mulig å parkere sitt midlertidige og mobile bosted utenfor skolen på Leknes.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken