Gå til sidens hovedinnhold

Løp inn sammen etter 4,8 kilometer i bymarka

Artikkelen er over 4 år gammel

51 deltakere på sto på startstreken i første løp i EXTRA-karusellen. Sultani Asraf og Jan-Levi Brinchman løp sammen over målstreken, men Asraf ble dømt først i mål.

Sultani Asraf ble klokket inn på 18.30.86, Jan-Levi Brinchman fikk notert 18.30.87. Kilometertid 3.54 ifølge Brinchman.

- Jeg ventet litt på Sultani da han fikk en telefon underveis i løpet, han ventet litt på meg da målstreken skulle passeres, smiler Jan-Levi Brinchman.

- Gentleman agreement, repliserer Sultani Asraf med et like bredt smil.

Se stor bildeserie nederst i saken!

Først

Sultani Asraf kom først inn på stadion etter 4,8 kilometer ute i bymarka på Leknes, noen få meter foran våganværingen. Et stykke bak dem løp Raymond Bakken inn til en tredjeplass i herreklassen på tiden 19.30.70.

- Ingen ting å gjøre med de to foran meg, melder Bakken.

På de neste plassene fulgte Matthew Singer, Thomas Thomassen og Pål Ofstad.

Rakel Enoksen gikk til topps i kvinneklassen på tiden 21.53.38 – foran Karoline Groth og Ulrikke Hoff som ble klokket inn på henholdsvis 22.12.69 og 24.00.67.

1,5 kilometer

Barneklassen talte 30 deltakere. Trym Toreid (9) løp først over målstreken, foran lillebror Njål (7). Deretter fulgte Åsmund Bakken (8) og Marcus Bugge (10).

- Jeg hadde sting hele veien, melder Marcus.

- Jeg hadde også sting i deler av løpet, følger Åsmund på.

- Det gikk bra i dag, veldig artig! Smiler Trym.

- Jeg skal være med også neste gang, forteller Njål.

Ta bilde?

- Kan du ta bilde av oss? Lurte Miriam Ellingsen (8), Thea Arntzen (7), Sandra Rondung (6) og Karita Horn (8) på.

- Selvfølgelig!

Bilde av en blid kvartett blir tatt mens Thea og Sandra forteller at bare de to løp i dag. Miriam og Karita blir kanskje med når neste løp i EXTRA-karusellen går av stabelen, for det så artig ut.

For Sandra ble dagen ekstra artig, for hun vant en fruktkurv etter endt løp.

51 deltakere

51 store og små løpere var å finne på startstreken da det første løpet i EXTRA-karusen i regi av Leknes Skiklubb gikk av stabelen. I alt tre løp står på programmet i løpet av sesongen.

- Bra oppslutning i dag, men vi håper og tror på enda flere deltakere neste gang. I fjor hadde vi rundt 70 deltakere på alle tre løpene, sier Inge Harald Olsen i arrangørstaben.

Tre av de 51 deltakerne onsdag ettermiddag valgte løypa «Fygleåsen rundt»; Ole Henrik Wærstad, Kenny Kristiansen og Leif Klausen.

Bildeserie

EXTRA-karusellen

 

Kommentarer til denne saken