To artister klare for VG-lista på Leknes

4. mai: Her stormer VG inn med en mengde folk, og kan gi den gledelige beskjeden om at VG-lista kommer til Leknes. Tor Olav Eidem blir intervjuet.

4. mai: Her stormer VG inn med en mengde folk, og kan gi den gledelige beskjeden om at VG-lista kommer til Leknes. Tor Olav Eidem blir intervjuet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

De to første artistene som kommer til VG-lista på Leknes er nå klare.

DEL

Etter et stort folkelig engasjement og en iherdig innsats ble det 4. mai klart at VG-lista kommer til Leknes 26. juli.

Nå er det klart at Cezinando, Hkeem og Temur er blant artistene som inntar scenen i Vestvågøy. Lofotposten skrev innledningsvis at også Katastrofe skal til Leknes, men det viser seg å ikke stemme.

Tor Olav Eidem har stått i spissen for det lokale engasjementet, og selv om han ikke har noe kjennskap til artistene, gleder han seg til det braker løs.

- Jeg har ikke noe kjennskap til dem, ler Eidem, og legger til; 

- Men den ene sangen har jeg hørt! "Fy faen" fenger veldig. Jeg har uansett stor tro på at det blir show, god stemning og en kjempeflott konsert.

Unge artister

HKeem og Temur herjer hitlistene fortiden med låta "Fy faen". Den har skutt fart og klatret opp til en 1. plass på VG-lista, toppet Spotify og blitt streamet over sju millioner ganger allerede. 19 år gamle Abdullhakim Hassane (HKeem) har til tross sin unge alder, allerede rukket å slippe en rekke låter; "Svartings synspunkt", "Sakte, men sikkert" og "2016" er noen av låtene.

Kompisen Temur, også 19 år gammel, startet å eksperimentere i studio som 13-åring, noe som resulterte i en SoundCloud-utgivelse.

Også Cezinando er relativt fersk i gamet, men har allerede rukket å utmerke seg. Rapperen vant Urørt-finalen i 2016, og har også utmerket seg som prisvinner av både Spellemann og P3 Gull. Fortiden er han aktuell med låta "Håper du har plass", som er hans første VG-listeslager.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags