– Eneste mulighet til å se «Sneipen» i år

Sneipen: Fredag 13. juli blir eneste mulighet til å få med seg "En ensom sneip" på Eilertsen & Granados Teater i Stamsund. Bildet er fra jubileumsforestillinga i 2016 da Andreas Eilertsen og "Sneipen" kunne feire 20 år sammen.

Sneipen: Fredag 13. juli blir eneste mulighet til å få med seg "En ensom sneip" på Eilertsen & Granados Teater i Stamsund. Bildet er fra jubileumsforestillinga i 2016 da Andreas Eilertsen og "Sneipen" kunne feire 20 år sammen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Fredag 13. juli vises den kritikerroste publikumsfavoritten «En ensom sneip» på Eilertsen & Granados Teater i Stamsund under deres årlige sommerprogram.

– Dette blir eneste mulighet til å se denne forestillingen i år, skriver teateret i ei pressemelding.

I 2016 kunne Andreas Eilertsen og «Sneipen», som den ofte blir kalt, feire 20 år sammen. Forestillingen hadde premiere i 1996 og har siden den gang spilt mer enn 600 ganger i inn- og utland, samt mottatt en rekke priser og utmerkelser.

– Forestillingen har rukket å bli en Nord-Norsk klassiker, som allerede har gått inn i historien som en av de mest suksessrike forestillinger fra landsdelen, skriver Eilertsen & Granados Teater videre i pressemeldinga,

Eilertsen ønsker alle velkommen førstkommende fredag.

– Det har vært fulle hus på de to første arrangementene våre i år; på plateslippet vårt og Sirkus Granados. Det er alltid stas med stinn brakke, så vi håper at folk kommer også på fredag, sier han til Lofotposten.|

Les også: Sneipen fyller 20 år

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken