Får besøk av Bodø/Glimt

Gjensyn: Runar Berg og flere spillere fra Bodø/Glimt besøker Vestvågøy og Flakstad tirsdag i neste uke. Treningssamling, seminar og skolebesøk står på programmet. arkivfoto: Eirik eidissen

Gjensyn: Runar Berg og flere spillere fra Bodø/Glimt besøker Vestvågøy og Flakstad tirsdag i neste uke. Treningssamling, seminar og skolebesøk står på programmet. arkivfoto: Eirik eidissen

Artikkelen er over 5 år gammel

Tirsdag besøker Bodø/Glimt Vestvågøy og Flakstad.

DEL

Polarfeed, som er en del av Europharma på Leknes, er sammen med flere lakseoppdrettere i Salten sponsor for Nordlands eneste lag i Tippeligaen.

Gjennom nettverket laks.no har Polarfeed, som produserer fiskefor, sponen laget i to–tre år.

– Bodø/Glimt gir tilbake gjennom å besøke oss. Nå er det fotballferie, og da passer det inn i planen til klubben, sier direktør i Polarfeed, Jim Olaissen.

Klubben kommer med Runar Berg og Jonas Kolstad fra trenerteamet og to- tre spillere fra laget som ligger på bunnen av Tippeligaen. I løpet av besøket skal Glimt-mannskapet avholde felles trening for spillere mellom 12 og 19 år fra Moskenes, Flakstad og Vestvågøy i idrettsparken på Leknes.

Samtlige trenere fra de tre kommunene er dessuten invitert til å møte Berg og Kolstad for å høre om treningsfilosofien til Bodø/Glimt.

– Vi håper at besøket skal inspirere unge spillere og trenere. Slike forum er populært andre steder som laget besøker, sier Olaissen.

De yngste spillerne er heller ikke glemt. Elevene ved Leknes skole, Buksnes skole og Ramberg skole får besøk av Glimt-mannskapet tidlig på dagen.

– Vi har lagt opp til at spillere under 12 år skal få møte trenerne og spillerne på skolen tidlig på dagen. Da vil også de yngste få gode treningsråd fra erfarne fotballspillere, sier Jim Olaissen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags