Anne Sofie slutter: Bernhard overtar stillingen

Bernhard Rottem overtar stillingen som enhetsleder for prosjekt og utvikling i Vestvågøy kommune etter Anne Sofie Nilsen.

Bernhard Rottem overtar stillingen som enhetsleder for prosjekt og utvikling i Vestvågøy kommune etter Anne Sofie Nilsen. Foto:

DEL

Etter åtte år som enhetsleder for prosjekt og utvikling i Vestvågøy kommune, går Anne Sofie Nilsen over i ei stilling som prosjektleder i Drammen kommune.

Nilsen forklarer jobbskiftet med at hun har lyst til å jobbe mer med fag, og mindre med ledelse. I tillegg ønsker hun å være nærmere familien sin i Holmestrand, der hun og mannen allerede har en leilighet. Lilleeidet og Vestvågøy vil imidlertid fremdeles være bosted

Ifølge Vestvågøy kommunes nyhetsbrev denne uka er ikke Nilsen kjent med fenomenet langpendling. Fra 2002 til 2012 hadde hun arbeidssted i Tromsø.

– Man gjør seg noen tanker etter å ha vært leder her i syv år. Alle medarbeiderne, som er på denne avdelingen, tyve i tallet, er det jeg som har rekruttert. Det er utfordrende, både å rekruttere og holde på folk i dag, og det er ikke slik mange later til å tro, at folk jobber her på rådhuset i evig tid. Det er mye utskifting, sier Nilsen.

Kollega Bernhard Rottem overtar stillingen som enhetsleder for prosjekt og utvikling. Han har til nå vært fagansvarlig for kommunale veier og trafikksikkerhet, og kjenner etter hvert avdelingen og folkene han skal lede godt. Skiftet av leder skjer allerede 1. april.

Rottem er nå i gang med å rekruttere sin etterfølger.

Artikkeltags