VG-lista startet med konsert på rådhusplassen i Oslo sist lørdag og da var 60.000 på plass for å oppleve showet.

Nå er VG-lista klar for turne og 26. juli er showet på Leknes. Det skal holdes på rådhusplassen som for anledningen er døpt om til Tor Olavs plass.

Julie Bergan

Arrangøren har hatt jevnlige oppdateringer om hvilke artister som kommer, men nå er den komplette lista klar.

Julie Bergan, The Main Level og Clairmont er de siste navnene som er offentliggjort.

Julie Bergan har stått bak en rekke hits og er blitt nominert til flere gjeve priser og var også i fjor med på VG-lista.

The Main Level er et boyband fra Bergen som har gjort stor suksess de siste årene.

Clairmont slo igjennom i år med hiten «Can`t help myself».

I tillegg er Arif, Mugisho, Morgan Sulele, TRXD feat, Emilie Adams, Fanny Andersen, Hkeem & Temur, Sandra Lyng, og Cezinando klare.

Flere av disse har sunget sammen på flere låter det siste året så det blir vel ingen stor overraskelser om vi får flere duetter i showet på rådhusplassen.

Gratis inngang

VG-lista er et alkoholfritt og gratis arrangement.

På VG-lista sin hjemmeside advares folk om falsk billettsalg.

– VG-lista er et gratisarrangement. Det finnes absolutt ingen billetter til salgs i forbindelse av arrangementet, hverken til Golden Circle, VIP eller lignende. Ikke la deg lure av billetter som ligger ute til salg, slås det fast.

-Gjør det pent

De lokale arrangørene har sendt ut en henvendelse til alle gårdeierne og butikkdriverne i Leknes med henstilling om at det ryddes og pyntes før det store arrangementet.

Store deler av Storgata blir stengt hele onsdag 26. juli og butikkene oppfordres til å flytte ut i gata for å lage mest mulig folkeliv.

VG-lista skal blant annet til Bodø, og her skal artisten Kajander fra Lofoten spille.