Da byr vi på FK Lofoten - Medkila, en kamp som spilles i Harstad, og filmes av en av vår Amedia-samarbeidsavis iHarstad.

For Lofotpostens del er det kamper som spilles i Lofoten som kommer til å være i fokus.

- Vi kommer til å vise alle lokaloppgjørene; altså Lofot-lag mot Lofot-lag, i Lofoten, sier sjefredaktør Jan Eivind Fredly i Lofotposten.

De serierundene det ikke er lokaloppgjør, sendes "Rundens kamp" på lofotposten.no Det vil si en kamp hvor ett av Lofot-lagene spiller hjemme, mot et av lagene fra Vesterålen eller Harstad/Tjeldsund.

I den 13. serierunden er det ingen av Lofot-lagene som spiller hjemme. Det betyr ikke at Lofotposten tar fotballfri.

- Tvert imot! Den serierunden velger vi oss en av bortekampene og sender direkte. Om det blir Ballstad, Lofoten eller Leknes sin kamp, avventer vi og ser. Vi er opptatt av at det vi vi gjør med å følge de lokale fotballagene så tett, skal skape større interesse og engasjement. Vi har litt lyst å la engasjement rundt laget være avgjørende for hvilket lag vi følger på denne bortekampen. Om ikke det lar seg gjøre, kan det være at vi blir med det laget som ligger best an på det tidspunktet i sesongen, sier Fredly.

Han forteller at Lofotposten har etablert to kamerateam, ett på Leknes og ett i Svolvær. Her er det velkjente folk, med Trond Harald Slydahl på Leknes og Sander Lied Edvardsen i Svolvær/Kabelvåg som hovedkommentatorer.

- Vi er glade for at vi har fått med oss dedikerte kommentatorer og et stabilt kamerapersonell både i øst og i vest. De som styrer kameraene er interessert i både fotball og det tekniske. Det er mye å holde styr på, og mange tekniske løsninger som skal fungere sammen. For en avis på vår størrelse er dette et ressurskrevende løft. Å følge 4. divisjon så tett er noe vi velger å prioritere høyt, påpeker Fredly.

Terminlista finner du her, og vi gjengir den som en direktelenke da det kan komme endringer.

Første kamp i serien i fjerdedivisjon spilles på Leknes klokka 16.00 på lørdag, og det er Leknes som skal møte Ballstad.

I tillegg til de lokale kampene, finner du et arsenal av andre fotball- og håndballkamper og annen sport i Direktesport-universet - her er noen smakebiter: