Går du med en drøm om en konsert i egen stue? Nå har du muligheten. I forbindelse med Lofoten Internasjonale Kammermusikkfestival (LINK), som arrangeres i Lofoten 8.-13. juli, kan du vinne et besøk av strykekvartetten Sonoro til din egen stue.

Alt du trenger å gjøre, er å svare på følgende spørsmål:

Hva er den største kulturelle opplevelsen du har vært med på i Lofoten?

Svaret sender du til konkurranse@lofotposten.no.

E-posten må i tillegg til ditt svar inneholde navn, bosted og et telefonnummer vi kan nå deg på. For å være med må du være hjemme og tilgjengelig i perioden kvartetten besøker Lofoten 8.-13. juli, og komfortabel med at Lofotposten kommer på besøk for å skrive om konserten.

Fristen for å sende inn svar er midnatt onsdag 3. juli.

- Vi har en strykekvartett med fire strykere som kan komme hjem til deg. De spiller da en konsert på mellom 20 minutter og en halvtime. Dette blir både unikt og helt spesielt, sier Christian Winther Farstad, arrangementsansvarlig i LINK.

Han lover en helt spesiell opplevelse.

- Dette er klassiske musikere, men jeg vet at de også har et litt "populistisk" innslag. Så her kan det bli alt fra klassiske svisker til glimt fra popverdenen, sier han.

Ifølge LINKs hjemmeside er Sonoro en strykekvartett som ble opprettet i 2018. Den består av Victoria Lewis, Martha-Pil Neumer, Tuva Odland og Hedda Aadland. Som kammermusikere har medlemmene vunnet flere priser og utmerkelser, og holdt mange store konserter både inn- og utland.