Til info: Templates velges når man starter et nytt prosjekt via sitt EGET Team og workspace. Det er veldig viktig at man IKKE åpner templaten og begynner å redigere denne direkte fra TEMPLATE-området i Vev.

Denne seksjonen fjernes deretter.

Smile, Water, Sky, Boat, Watercraft

Tekst til header

Kundens Navn

Har du lyst til å jobbe med Nord-Norges største merkevarer?

Lofotposten søker ansvarlig redaktør


Hvis du har solid erfaring fra ledelse av redaksjonell virksomhet og samtidig god kommersiell forståelse, bør du lese videre.

Lofotposten har som ambisjon å gjøre Lofoten til et bedre sted å bo i. Vi har vært tett på og engasjert i lokalsamfunnet i 125 år, og søker nå ny toppleder for et slagkraftig mediehus som leverer nyheter døgnet rundt, sju dager i uka. Er det noe for deg?

Hvis du har solid erfaring fra ledelse av redaksjonell virksomhet og samtidig god kommersiell forståelse, bør du lese videre. Vi ser etter en tydelig lokalavisredaktør som står fjellstøtt i krevende redaksjonelle avgjørelser, og samtidig gløder for forretningsutvikling. Dette er noe for deg, om du er en god motivator som får med andre med på endringer og er flink til å skape engasjement og entusiasme.

Toppleder i Lofotposten er både ansvarlig redaktør og administrerende direktør, og får ansvar for 18 ansatte med både redaksjonelle, kommersielle og administrative oppgaver. Vi søker en leder som har en klar forståelse av hvordan Lofotposten kan styrke den redaksjonelle posisjonen i et svært spennende avismarked, møte økt konkurranse, være en pådriver for samarbeid og sikre at avisa når sine økonomiske mål.


Annonsørinnhold fra:


Amedia - Norges største utgiver av lokale medier

For å lykkes med dette, tror vi rette kandidat har følgende erfaringer:

  • Du har dyp innsikt i hvilket innhold som engasjerer moderne folk i Lofoten

  • Du har dyp samfunnsforståelse og stor presseetisk innsikt

  • Du har redaksjonell ledererfaring, trigges av å jobbe mot klare mål og ønsker å være en drivende kraft i et sterkt lederteam

  • Du er en typisk kulturbygger, og kan dokumentere gode resultater fra endringsledelse

  • Du er en pådriver for den digitale utviklingen

  • Du omfavner alle muligheter som finnes for redaksjonell utvikling basert på analyse og systematisk tilnærming med hele Amedia i ryggen


Vårt løfte til deg

Vi lover deg en rolle i en lokalavis som betyr noe for folk i Lofoten. Vi har eksistert siden 1896, og er i rivende utvikling. Hver dag serverer vi journalistikk og innhold som ligger tett opptil hva leserne snakker om og er opptatt av. I tillegg utvikler vi Lofotens beste arbeidsplass - vi skal bli det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for alle som vil jobbe i media i regionen. Vi har Amedia med oss i denne ambisjonen, og har dermed et av verdens beste utviklings- og analysemiljøer i ryggen.


Her settes tekst tilhørende bildet
Summer has come
Anton Darius - https://unsplash.com/@thesollers
Fruit, Watermelon
Timothy Eberly - https://unsplash.com/@timothyeberly
RayBan sunglasses
Elijah M. Henderson - https://unsplash.com/@elijahhenderson


Kontaktinformasjon:

  • Synes du dette er motiverende? Da bør du søke, eller ta en uforpliktende prat med vår rådgiver Bård Idås (baard@meyerhaugen.no)

    Lofotposten er en del av Amedia.Søk på stillingen her