Motor vehicle, Joint, Shoulder, Smile, Sleeve, Standing, Shorts, Belt
Silikal Nord-Norge AS ved daglig leder Jan Ove Edvardsen og salgssjef Knut Pedersen legger høykvalitets industrigulv i Nord-Norge. Nylig la de flere nye gulv i Widerøes hangarer i Bodø. Foto: Lise Fagerbakk
Motor vehicle, Font, Rectangle

Trygt og godt under føttene

Tenk deg sklisikre, slitesterke og vakre gulv til elevene på skolen, i verkstedet - eller i hangaren. Aldri før har de flytende gulvene vært bedre.

Silikal Nord-Norge AS har spesialisert seg på å legge industrigulv tilpasset dine behov. Gulvene er flytende og uten skjøter, holder høy kvalitet og legges av våre fagansatte. Vi utfører alt innen industrigulv og flytsparkling.

- Alle har et gulv å gå på. Vi legger industrigulv av høy kvalitet på uttallige bruksområder, sier daglig leder Jan Ove Edvardsen i Silikal Nord-Norge AS i Bodø.

Automotive tire, Air travel, Aerospace manufacturer, Sky, Vehicle, Aircraft, Airplane, Aviation, Runway, Asphalt

Silikal Nord-Norge AS ble stiftet i 2014. Siden den gang har vi lagt utallige mange tusen kvadratmeter gulv i hele Nord-Norge.

Vi tilpasser gulvene til dine behov. Om det er komfortable og støydempende gulv til skoler eller korridorer, sklisikre gulv i trapper eller produksjonslokaler, hygieniske gulv til mat- og fiskeindustrien, slitesterke gulv i hangarer, parkeringshus eller butikken, der gulvet skal framheve dine produkter.

Uansett hvor du skal legge gulvet og hvilken type eller farge du velger, så er Silikal Nord-Norge på plass og hjelper deg!

Du har utfordringen, vi har løsningen!!

Travle og varierte dager

Våre kunder har helt spesifikke og individuelle behov, noe som har gjort at vi har spesialisert oss på å til en hver tid ha de riktige produkter til det riktige prosjekt.  Vi legger alle typer plastgulv, hovedsakelig akryl og epoxy, men også poleurethan og sementbaserte screedbelegg.

Produktene har egne særheter mht hvor de fungere best, og er best egnet, så i samtale med brukeren finner vi rett produkt.  Det som er viktig er å tilpasse gulvet etter de belastninger gulvet får, som mekanisk belastning, termisk belastning, bevegelse og selvsagt overflate med henhold til sklisikkerhet og renhold.  Omgivelsene som gulvene skal legge på har også stor betydning, og da er det godt å ha to av de sterkeste fabrikkene i verden med på laget.

- Silikal GmbH i Tyskland er verdens største produsent av akryl (MMA) og har et enormt bredt spekter av produkter, slik at gulvet kan tilpasses til de fleste underlag. Fabrikken har en rekke spesialprodukter som over år har vist sin styrke ved å gi brukerne glede av å ha et tilpasset gulv til sin virksomhet.

- Sto og StoCretec er vår samarbeidspartner på epoxy og Poleurethane (PU)  Her har vi tilgang på
et enormt produktspekter på alt fra myke belegg til skoler og sykehus, til slitesterke epoxybelegg for industrien. Sto / StoCretec har spesialisert sine produktserier til alle forretningsbygg.

Med disse to leverandører tett på, så har vi sammen med vår langstrakte erfaring fra utførsel et perfekt utgangspungt for å levere gulv til akkurat din bedrift!

Våre ansatte har stort fokus på å levere et langvaring resultat til våre kunder, og har stort fokus på detaljer under innstallering av våre gulv.  Dette i en kombinasjon av en moderne og avansert maskinpark bestående av avanserte slipe/fresemaskiner og andre spesialmaskiner, samt tilpassede servicebiler til store og små oppdrag.  

Det legges gulv i både nye bygg, og i gamle bygg der gulvene rehabiliteres eller oppgraderes.  Våre ansatte har full fokus på å gjøre en 100% jobb, samtidig som vi forsøker å redusere stopptid for kunden.

Nylig la Silikal Nord-Norge flere nye gulv i Widerøes hangarer i Bodø. Foto: Lise Fagerbakk

Automotive tire, Motor vehicle, Floor, Flooring, Asphalt

FAKTA

Silikal Nord Norge AS er et lokalt eiet
entreprenørselskap som ble stiftet i 2014.
Selskapet har sin virksomhet med base i Bodø, men forretningsområdet er fra Trøndelag til Svalbard.

Siden oppstarten i 2014 har selskapet bygget seg opp stein for stein, og er i dag et firma med stabil ordretilgang og god økonomi.

Selskapet har personell med lang erfaring fra bransjen og produkter.  

Velg riktig gulv. Ta kontakt med oss:

Daglig leder Jan Ove Edvardsen.

Telefon: 913 76 101

E-post: ove5@online.no                                                                                 

Salgssjef Knut Pedersen.

Telefon: 46 54 00 00.

E-post: knut@silikal.no
   

Følg oss også på Facebook!

Pipeline transport

"

Vi legger fugefrie og slitasjesterke industrigulv i hele Nord-Norge


Jan Ove Edvardsen, daglig leder Silikal Nord-Norge AS.

I hele Nord-Norge

Silikal Nord-Norge AS har hovedkontor i Bodø, men jobbene gjøres i hele Nord-Norge. Samtidig er det stadig flere oppdrag i Bodø- og Salten-regionen.

- Vi har nettopp levert epoxygulv i verksted hangar for Widerøe,  akrylbelegg i NAF sitt nye verkstedbygg, epoxy og akrylbelegg i parkeringshuset i Meierikvartalet, epoxybelegg i parkeringsgshuset i Ramsalt, i to hangarer for Avinor i Hammerfest og epoxy og akrylbelegg i SKS nye kraftanlegg i Sundsfjord.  Listen over referanser er lang, og strekker seg over alle typer bygg i hele landsdelen.  Siste år har vi lagt både verksted, kjøkken og lager på Svalbard, forteller Pedersen.

Av større prosjekter tilbake i tid, så la vi Aqua Gens anlegg i Steigen,  Nye fabrikken til REAL Turmat (Drytech) i Tromsø, Oppdrettsanlegget Silver Seeds anlegg i Mølnarodden, hangarer for Lufttransport i Trømsø, Bodø og Vigra samt en rekke mindre og større bygg!

Dagene fremover blir nok ikke kjedelig, da vi er i gang med legging av nytt gulv i Pelagias nye bygg på Burøya, og straks står verksted og vaskehaller for de nye EL-bussene i Bodø for tur.

Silikal gir deg ikke bare en ny, ren og sterk flate. Alle produktene skårer også høyt på miljømålinger og kvalitetskrav. Med rett vedlikehold har gulvene en levetid på opp til 50 år!

I bildeserien under får du et lite innblikk i hvilke ulike gulv og steder vi legger gulv:

Helicopter rotor, Air travel, Vehicle, Aircraft, Rotorcraft, Aviation
Urban design, Building, Stairs, Hood, Rectangle, Orange, Wood
Floor, Building, Line, Flooring, Hall
Infrastructure, Lighting, Wood, Flooring, Floor
Building, Fixture, Hall, Floor, Flooring
Flooring, Floor, Hall
Water resources, Sky, Slope, Asphalt, Cloud
Automotive tire, Motor vehicle, Road surface, Flooring, Floor, Asphalt
Field house, Automotive design, Wheel, Tire, Vehicle, Floor, Flooring
Wood, Flooring, Floor
Motor vehicle, Field house, Tire, Wheel, Truck, Building
Road surface, Composite material, Automotive tire, Tradesman, Floor, Flooring, Asphalt
Automotive parking light, Land vehicle, Tire, Wheel, Sky, Truck, Car
Motor vehicle, Automotive tire, Wheel, Floor, Flooring
Flooring, Floor, Wall, Art
Hard hat, High-visibility clothing, Helmet, Workwear, Tradesman, Yellow
Automotive design, Rectangle, Flooring
Industry
Water, Building, Window, Shade, Wood, Floor, House, Sky
Field house, Building, Flooring, Floor