Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Alle fortjener gode hjem – hele livet

For oss i Nobl er det viktig at alle skal kunne bo i gode hjem og under trygge rammer. En av våre verdier er at «vi skal bygge og trygge boliger for alle våre medlemmer». I Lofoten ser vi flere muligheter.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Lofoten BBL + Nobl = sant

Lofoten er et område i vekst. I flere år har de to boligbyggelagene samarbeidet, og styrene i selskapene har kommet frem til at nå var tiden moden for å gå i fusjonssamtaler.

Nobl har over tid ønsket en fysisk tilstedeværelse for å betjene sine medlemmer og kunder i Lofoten. Boligbyggelaget Lofoten har på sin side ønske om å utvide og utvikle sine produkter, og har ønske om en større økonomisk tyngde for å utvikle boliger i regionen. Nobl har boliger i hele Lofoten og Vesterålen, men ønsker å bygge enda flere for medlemmene våre. Nobl snuser nå på flere tomter langs vakre Lofoten.

For Nobl betyr det at vår innsats i Lofoten dobles. LBBLs kontor i Svolvær er blitt et lokalkontor, eller regionskontor, for våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere i Lofoten.

 

Forkjøpsrett

Etter sammenslåingen mellom boligbyggelagene Nobl og LBBL har tallet på antall Nobl forvaltede boliger har doblet seg i regionen. Det gir flere boliger å bruke forkjøpsretten på i Lofoten.

Som medlem i Nobl har du forkjøpsrett ved kjøp av nye og brukte boliger i hele Nordland, noe som gir deg et forsprang i boligmarkedet. Allerede fra det øyeblikket du melder deg inn i Nobl samler du ansiennitet. Ansienniteten kan bli avgjørende når forkjøpsretten skal brukes. Ved kjøp av bolig vil den med lengst ansiennitet få mulighet til å kjøpe boligen først. Det vil komme flere nyboliger i Lofoten, da er det kjekt å vite at når nye boligprosjekter annonseres for første gang, utlyses boligene også på forkjøpsrett. Av de som har meldt sin interesser innen fristen, vil de med lengst ansiennitet får velge bolig først.

I tillegg til forkjøpsrett på 7500 boliger i Nordland, har også Nobl inngått et storbysamarbeid. Dette gir deg som medlem forkjøpsrett på 90 000 boliger over hele landet.

Medlemsfordeler

Begge boligbyggelagene har medlemmer og forvalter boliger i Lofoten. Målet for fusjonen er å skape et bedre produkt og tilbud til medlemmene i begge boligbyggelagene.

Selv om forkjøpsretten er den største fordelen du har som medlem i Nobl, har du også mange andre gode medlemsfordeler og rabattavtaler, ikke bare i Lofoten og Bodø eller i Nordland, men over hele landet. Blant annet får du gode fordeler på:

• Polar Kraft

• If forsikring

• Hurtigruten

• Signal

• Intersport

• G-sport og G-MAX

• Thon Hotels

• m. fl

Flere Nobl-boliger gjør at din største medlemsfordel i boligbyggelaget, forkjøpsretten, styrkes ytterligere.

Del artikkelen på Facebook