Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Dampende julebord

Hos Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg gjøres det tradisjon tro klart for julebord. Og det med to tilbud som du ikke finner noe annet sted i Lofoten.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Når julebordsesongen nærmer seg med stormskritt gjøres det mange forberedelser på Nyvågar for å gi gjestene det som trengs av julestemning. 

– Tradisjonen vår her er å lage alt fra bunnen av, både når det gjelder mat og julepynt. Man skal kunne kjenne igjen Nyvågar, smiler hotellsjef Lisa Blom.

I det store gule bryggehotellet er det de to helgene i uke 49 og 50 som er de store julebordshelgene.

– Familiejulebordene våre kommer til å være akkurat slik de har vært tidligere. Med masse mat, god stemning og en fin anledning for familier å komme for å spise. Dette er så populært at man må gi beskjed i forkant om man vil komme, opplyser Blom.

For øvrig kan grupper bestille juleoppvartning når som helst i julebordsmånedene.

Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg.

Ta deg et deilig bad

Utenom selve maten har Nyvågar Rorbuhotell to hovedattraksjoner som ingen andre kan skilte med.

– Med Lofotspa har vi noe unikt å tilby. Her har vi badestamp under åpen himmel, varm badstue og isbading. Et bad i havet er nærmest obligatorisk om man er i badsetampen, ler Lisa hjertelig.

(teksten fortsetter under bildet)

Nyt et deilig bad under nordlyset.

Juleakevittens verden

Etter et oppfriskende bad er en tur på Akevittloftet en naturlig fortsettelse. Her finner vi rorbuhotellets andre unike tilbud til gjestene. Her har det gjennom 11 år blitt samlet på akevitt, til kundenes store begeistring. 

– Vi har lagt opp til en historietime som vi kaller "Juleakevittens verden", som en start på julebordet. Dette har vi gjort fordi vi vet at akevitten står veldig sterkt i jula, og meningen med Akevittloftet er at man lærer og får smake på en del forskjellige akevitter, forteller restaurant/akevitt-sjef, Stian Nilssen.

(teksten fortsetter under bildet)

Her kan du nyte nydelig julemat, strålende utsikt og noe godt å drikke.

En del av opplegget er å tilby en opplevelse av akevitten, og gi muligheten til å oppdage både en og flere nye favoritter.

– Hos oss får du mulighet til å bli kjent med flere typer, og i tillegg lære om dem. Akevittens verden er spennende, men opplegget vårt er ikke beint frem et tørt foredrag. Her blir det litt om akevitten, bruksområder og jeg kan i tillegg love noen morsomme funfacts, humrer Stian, som i 5 år har jobbet med drikken som tradisjonelt finner plass rundt bordene i juletider.

Utvalget på Akevittloftet teller i skrivende stund 245 forskjellige sorter, noe som er betydelig flere enn det tradisjonelle utsalgsstedet.

Del artikkelen på Facebook