Annonsørinnhold fra Bil i Nord

Hva er dette?

Mats (33) valgte Volvos nye elbil:  – Jeg bestilte med en gang!

Fra og med 16. januar kunne norske kunder endelig legge inn bestilling på Volvos første elbil, XC40 Recharge. Da var ikke Mats Johansen (33) tung å be.

Annonsørinnhold fra

– Jeg har fulgt med på utviklingen i Volvo, og hadde lest om denne nye modellen. Dessuten var jeg innom på Bil i Nord og så på en Volvo XC40 allerede i fjor, forteller familiefaren fra Tromsø.

– Da Volvo XC40 Recharge ble lagt ut for salg i januar, bestilte jeg med en gang!

Les mer om helelektriske Volvo XC40 Recharge her!

VENTER SPENT: Mats Johansen venter på sin nye Volvo XC40 Recharge.

Første elbil

Nå venter Johansen spent på sin splitter nye elbil, som også blir Volvos aller første helelektriske modell.

– Dette blir den første elbilen jeg eier, og faktisk også den første Volvoen! Jeg jobber med elektro, og synes det er spennende med ny teknologi. I tillegg blir det praktisk å slippe tanking, og det vil bli billigere for oss å drifte denne bilen. Vi gleder oss veldig til den kommer!

BESTILT: Mats Johansen var tidlig ute med å bestille en Volvo XC40 Recharge. Han synes det er spennende med ny teknologi, og ser fram imot å motta bilen.

– Mange har ventet

Selger Tom Karlsen ved Bil i Nord Tromsø kan ikke røpe eksakte tall, men forteller at det er veldig mange som allerede har bestilt nye Volvo XC40 Recharge.

– Jeg tror at dette er en bil som veldig mange har ventet på. Dessuten er det en perfekt bil for Nord-Norge: den har firehjulstrekk, god bakkeklaring og fin størrelse. Faktisk er den overraskende stor!

En del av de forhåndsbestilte bilene vil leveres ut i løpet av årets siste kvartal.

– Vi ønsker jo at alle som har bestilt, skal få bilen i år, men en del må nok vente til nyåret, sier Karlsen.

Les også: 4 steg mot et trygt kjøp av din neste bil.

– Praktisk

For Mats Johansen var det flere grunner til at han landet på nettopp en Volvo XC40 Recharge.

INGEN PRØVEKJØRING: Mats Johansen har prøvekjørt ordinære Volvo XC40, men den helelektriske versjonen må han vente med å teste.

– Jeg var på utkikk etter en elbil, og så liker jeg Volvo veldig godt. Når de først skulle komme med en elbil, så var jo det veldig bra! Jeg synes XC40 Recharge har god rekkevidde, og ser ut som en fin og praktisk bil til bruk i Tromsø. Den er høy, har firehjulstrekk, og det vil ikke være noe problem å komme seg fram, selv om det er mye snø, sier han.

– Dessuten liker jeg utseendet til bilen. En del elbiler ser nærmest futuristiske ut, mens Volvo XC40 Recharge ser ut som en bil – rett og slett.

Rekkevidde

Volvo XC40 Recharge har en rekkevidde på 400km+, noe Johansen syntes var viktig da han gjorde bestillingen.

– To av guttene mine driver med fotball, og en driver med håndball. Jeg kjører mye til treninger, og da er det praktisk med en nett og lett elbil. Samtidig har denne bilen nok rekkevidde til at vi kommer oss rundt på kamper, sier han.

SPENT: Hele familien ser fram imot å få den nye bilen på plass - enten i slutten av året, eller på nyåret 2021.

Og Johansen er ikke den eneste i familien som gleder seg til nybilen kommer.

– Sønnen min på 5 år er veldig entusiastisk – han har svenske besteforeldre som alltid har kjørt Volvo, og elsker merket, ler han.

Les også: Slik velger du riktig takboks.

Prøvekjøring

Tom Karlsen regner med at den første demobilen kommer til Bil i Nord rundt siste kvartal av 2020.

– Ønsker man en XC40 Recharge tidlig, må man ta sjansen på å ikke ha fått testkjørt den først. Man kan i tillegg komme innom og prøvekjøre den vanlige XC40’en. Størrelsesmessig er den lik, og man får kjent på komforten. Det man derimot ikke får kjent på er jo hvor lite støy det er i en elbil, og på draget i motoren. Dessuten vil XC40 Recharge ha et nytt, google-basert grensesnitt på displayet.

NYTT SYSTEM: Nye, helelektriske Volvo XC40 får et helt nytt "infotainment"-system.

Karlsen minner også om at Volvo har mange gode modeller i stallen, også for de som ikke er interessert i elbil.

– Volvo har blant annet et stort utvalg innen hybrid, som vi selger godt av. Det viktigste er å velge bil etter behov, råder han.

Klikk her for å bestille prøvekjøring eller få tilbud på Volvo XC40 Recharge!

Bil i Nord

Bil i Nord har siden oppstart i 1996 vokst til å bli Nord-Norges største privateide bilforhandler. I dag har selskapet avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Fordelt på disse åtte forhandlerne selger Bil i Nord AS bilmerkene Volvo, Ford, Opel og Volkswagen.

Ved alle avdelinger tilbys bilsalg, verksted og verkstedtjenester, bilpleie, samt tilbehør- og reservedelssalg.

Totalt har Bil i Nord over 200 ansatte, og i 2017 hadde vi vårt beste år - Over 3000 solgte biler og omsetning for over én milliard kroner.

Hjemmeside Bil i Nord

Telefon: 76 06 63 00

E-post: post@bilinord.no

Facebook

Instagram: #bilinord

Del artikkelen på Facebook