Fly til Leknes innstilt etter skade av bagasjevogn: – Det må sjekkes av en tekniker

Flyet fra Tromsø til Leknes ble innstilt etter flyet ble påført en skade av en bagasjevogn.

Flyet fra Tromsø til Leknes ble innstilt etter flyet ble påført en skade av en bagasjevogn. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Widerøe-flyet som skulle gått fra Tromsø til Leknes klokka seks torsdag ble innstilt. Det var etter en bagasjevogn kjørte inn i flyet, som påførte flyet en skade. Flyet må derfor bli sjekket av en tekniker før det kan fly igjen. Det samme flyet skulle videre til Bodø fra Leknes, derfor er også disse passasjerene rammet av innstillingen.

– Vi vet ikke hvor omfattende skaden er ennå. Tromsø er en av våre teknisk baser for vedlikehold av fly. Flyet får nå ettersyn av en av våre flyteknikere lokalt, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli.

Passasjerene blir booket til neste avgang og ivaretatt på den måten. Noen passasjer bookes om til en av deres samarbeidspartnere, som SAS, og fly om Bodø til Leknes.

– Det er veldig individuelt hvor passasjerene skal. Noen skulle til Leknes og andre videre til Bodø, sier hun.

– Vi tar dette med en og en passasjer, og finner ut hvordan vi best kan hjelpe dem videre. Det viktigste er å få alle passasjerene fram. Vi vet dette er leit og beklager situasjonen våre kunder nå er kommet i. Det eneste vi kan gjøre er å hjelpe dem på best mulig måte, slik at de kommer seg dit de skal, sier hun.

Artikkeltags