Gå til sidens hovedinnhold

Wienerbrød til brøytemannskapet!

Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag ble det laga ekstra mye kaffe og wienerbrød på butikken på Ballstad.

Joker på Ballstad meldte at de skulle gi gratis kaffe og wienerbrød til brøytemannskapet på mandag.

- Vi gjorde det mest for å få fram at vi synes de har gjort en fantastisk jobb og takler dette bra, sier Daglig leder Reidun Wangsvik.

- Jeg vet ikke hvor mange brøytebilsjåfører det var som kom innom i går. Det kan jo være noen også hevdet å være det, etter vi skrev meldingen, sier hun og ler.

En hektisk dag

Etter flere husstander ble evakuert på Ballstadlandet mandag, var det flere enn brøytebilsjåførene som trengte kaffe på butikken.

- Det er klart alle som ble evakuert også måtte få. Jeg har egentlig ikke tall på hvor mange som var innom her i går. Redningsskøyta tok i land folk her, og de fikk kaffe og wienerbrød, forteller Wangsvik.

Hun forteller at hun ikke hadde så mye tid til å prate med folk i går, ettersom det gikk i et og at det ble en veldig hektisk dag.

- Vi kokte kaffe og stekte wienerbrød hele dagen. Mandager er en travel dag på butikken, og i går ble det litt ekstra. Politi og redningstjenesten hadde dette som base, når de ventet på de evakuerte. De var inne på butikken for å holde varmen, sier hun.

De fleste som ble evakuert fra husene sine tok det med veldig godt humør og med stor ro, forteller Wangsvik.

Kommentarer til denne saken