Yogafestival gikk på skinner og glitter

Partneryoga under Lofoten Yogafestival.

Partneryoga under Lofoten Yogafestival. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Omtrentlig 120 deltakere fant veien til Svolvær og Henningsvær under tidenes første yogafestival i Lofoten.

DEL

– Det gikk på skinner og glitter!

Det forteller daglig leder i Min Yoga Lofoten, Maria Terese Karlsen, som er festivalsjef for tidenes første yogafestival i Lofoten.

Omtrentlig 120 deltakere fra inn- og utland deltok, da Min Yoga Lofoten arrangerte festival.

– Vi er svært fornøyde. Spesielt på lørdag da vi hadde barnas dag var morsomt. Da ble både barn og voksne glitret opp. Vi kommer sikkert til å glitre i flere uker fremover, legger Karlsen til.

Brorparten av deltakerne var tilreisende.

– Det var fulle saler, og alt har gått knirkefritt. Folk er veldig fornøyde, og jeg må spesielt nevne Scandic som var et fantastisk vertskap. Jeg tror vi har laget Norges beste yogafestival. Yogalærerne var også veldig fornøyde, understreker hun.

Hva får så mange til å reise til Lofoten for å delta på yogafestival?

– Lofoten er en sterk merkevare. Mange sier at det er en plass de har på en liste over steder de bare må besøke. Vi gir dem en god unnskyldning for å få det gjort. Vi opplever også en kø av yogalærere som vil besøke oss. Vi er veldig privilegerte som kan velge og vrake.

En av lærerne på festivalen var finske Frank Kappas. I en pressemelding sier han at dette er den beste yogafestivalen han noen gang har vært med på.

– Perfekt organisering og atmosfæren har vært varm og inkluderende – overalt. Toppet av naturen rundt oss. Dette er virkelig et unikt sted å få praktisere yoga, sier Kappas.

Neste gang yogafestivalen arrangeres i Lofoten er i 2020. Til neste år er det vennefestivalen Up North – Tromsø Yogafestival som er vertskap.

Daglig leder i Min Yoga Lofoten, Maria Terese Karlsen, flankert av Marte Wiik og Kristin Klavenes som arbeidet som frivillige.

Daglig leder i Min Yoga Lofoten, Maria Terese Karlsen, flankert av Marte Wiik og Kristin Klavenes som arbeidet som frivillige. Foto:

Artikkeltags